Živim v popolnem stiku z naravo, ob gozdu,kjer narava poskrbi za mojo energijo. Sem iskrena in preprosta ženska, ki vam lahko ponudim jasen uvid v vašo prihodnost. Mojo jasnovidnost nadgradim z raznoraznimi vedeževalskimi kartami, s sprehodom v naravi, nabiranjem oreščkov in z neprestanim stikom z neokrnjeno naravo. Z vsemi mojimi močmi in iskrenostjo bom za vas poiskala odgovore na vsa vprašanja, ki vas neprestano in vztrajno obremenjujejo.Sem jasnovidka in vedeževalka z večletnimi izkušnjami, ki stavi na kvaliteto in prijaznost. Vsak dan me lahko pokličete na 090 62 83. Ko izveste kakšna je vaša prihodnost vam je lahko lažje pri srcu in se lažje odločate za naprej in si postavite jasne cilje. Jasnovidnost se ne morete naučiti, ker je to poseben dar, ki ga imamo nekateri ljudje, da s tem načinom lahko pomagajo drugim ljudem, čeprav je pomoč plačljiva. Včasih vam lahko tudi zelo koristi. 090 vedeževanje seveda ni zastonj, zato kličite samo preverjene vedeževalce,ki vam brez zadrška navedejo svoje podjetje in ko želite se navede tudi ime brez psevdonima. To je osnova,da spoznate iskreno,pošteno osebo na drugi strani  090 linije..Šele takrat pričnite z pogovorom… Če je linija slučajno zasedena, poskusite kasneje, če me pa dolgo časa ne morete dobiti, pa sem morda šla po opravkih in se opravičujem. Upam, da me pokličete naslednji dan.Tudi letošnje leto 2018 se je začelo zelo dobro in menim ter upam, da bo zame in  za vas  kar se da uspešno. Naj vam sonce sije v srcu vsak dan.

Kot jasnovidka in vedeževalka vam pogledam v preteklost,
da lahko napovem prihodnost.

LJUBEZEN,PARTNERSTVO,ISKANJE POGREŠANIH OSEB,SODNI RAZPLETI, LJUBICE, LJUBIMCI, ENERGETSKE ZAŠČITE, UGOTAVLJANJE ŠKODLJIVIH VPLIVOV,SLUŽBA, POSEL,VARANJE, ŠTUDIJ, DENAR

V meni je energija videnj, ki  jo rada delim oziroma kot storitev nudim in delim z vami.

Nisem vsemogočna in nimam čarobne palčke da vam v sekundi spremenim življenje, imam pa dar, da s pomočjo kart dobim vpogled v dogajanja vašega življenja. S svojo pozitivno energijo bom poskušala razjasniti še tako zapleteno situacijo,vam svetovala na vseh področjih življenja.Glede tega kaj vam ponujam, vam puščam odprte misli. Kritike, spodbude in pohvale so dobrodošle. Če ste zadovoljni z dobljeno uslugo povejte naprej,če ne, povejte meni.  Z povratnimi informacijami bom lažje delala v dobro vas..

Opozarjam vas,da ne podajam zdravstvenih diagnoz in nasvetov. Za vsa vprašanja v zvezi z vašim fizičnim in psihičnim zdravjem  vas opozorim na znake in možnosti bolezni v prihodnosti in zaradi tega vas napotim,da se obrnite na svojega osebnega zdravnika.

 

 

 

 

VAŠE SANJE

Moje znanje je tudi vedeževanje in napovedovanje prihodnosti iz sanj. Prav sanje ljudi povezuje z prihodnostjo in v  iščete razlago in nasvet. Sanje so nekaj zasebnega in znano samo nam in jaz kot vrhunska jasnovidka vam razkrijem pomen  vaših  sanj,  potrebujem izpoved sanj in lahko vam napovem  marsikaj o vas samih, vaših strahovih, željah in vaši prihodnosti.