IZVAJAM BELO MAGIJO - ODPRAVLJAM ČRNO MAGIJO

Vedite vnaprej, kaj bo ste dobili od mene.

Če sprejmem reševanje vašega primera, se vam bom v celoti posvetila. Uporabila bom vse svoje znanje in dolgoletne izkušnje. Pokličete me na 090 62 83, kjer mi boste zaupali vaše probleme, težave in v mojem jasnovidnem pogledu razkrijem kaj se je zgodilo z vami..Kasneje se dogovorimo,da me dobite na številki 041 869 437, kjer se dogovarjamo o le odpravi črne magije ali nekaterih slabih vplivov na vas in družino.

Uspešno odstranjujem škodljive uroke in črno magijo, ne glede na to, ali imajo osnovo v egipčanski, hebrejski ali kateri drugi znani in manj znani magiji. V bistvu delujem na vseh področjih, kjer negativne sile škodijo človeku, njegovemu življenju in njegovemu psihofizičnemu ravnotežju.Vzrok za naštete primere je navadno negativna energija. Posledice so bolezen, psihična nestabilnost, depresija ... Da se bi rešili vpliva uroka in črne magije in zaščitili sebe in vaše bližnje morate ukrepati takoj. Jaz vam lahko pomagam z belo magijo- urokom. To je pozitivni ritual za srečo, ljubezen, posel, zdravje, partnerstvo ali kaj drugega. Sama v ta namen izvajam molitve, delam talismane za srečo, zdravje in posel, na katere med molitvijo preko višje energije prenesem svojo pozitivno energijo. Sem  prenosnik energij. Napolnim jih s pozitivno energijo, da  umirite telo in duha.

  • Če se odločite, da se boste soočili in skušali odpraviti težave, povezane z negativnimi silami, z mojo pomočjo, vam bom stala ob strani od začetka do konca postopka.
  • Vse primere obravnavam izključno na individualni osnovi, ker se uroki in črna magija med seboj razlikujejo po načinu delovanja na uročenca.
  • Zagotovljena je popolna diskretnost in zaupnost.
  • Po odpravi vaših težav sem vam na voljo kot osebni alternativni svetovalec(po telefonu), če se dogovorimo in  če ga potrebujete.
  • Pomagam vam razumeti proces in zapleteno zgradbo nevidnih višjih svetov.
  • Poseben poudarek dajem zaščitam pred škodljivimi uroki in črno magijo.

    Zavedam se, da je soočanje z nevidnim svetom negativnih sil ena bolj travmatičnih stvari v vašem življenju. Razumem vašo potrebo po pomoči pri urejanju misterijev nevidnega in negativnega, ki jo prav sedaj čutite. Vem, da potrebujete oporo kompetentne in izkušene osebe, zato sem tukaj in zato sem tudi napisala in objavila to enostavno spletno stran.

    Lahko vam pomagam, da si povrnete življenje, kakršno si želite živeti.

    Name se lahko obrnete kadarkoli. Delam 24/ur.V primeru nedosegljivosti na 090-62-83 pokličite malo kasneje.