• kakšna bo moja prihodnost v letu 2016?
  • kaj čuti in razmišlja moj partner/ica?
  • se bova poročila in imela družino?
  • želite, da se vaš partner/ica vrne?
  • šola, kariera, služba…
  • sodišča, dolgovi, finančne težave…
  • ali bom zdrav/a?
  • srečne številke, stave, igre na srečo

MOJE JASNOVIDNE SPOSOBNOSTI

Jasnovidne sposobnosti in prerokovanje iz tarot kart mi dajo možnost videti kaj vas čaka v prihodnosti, kdaj se splača potruditi, da se vam bodo stvari obrnile na bolje. Ko vedežujem in odpiram karte se pred mano odpira vaša življenjska zgodba vaše prihodnosti. Vaša čustva, napetosti, ljubezen in sovraštvo. Vidim in občutim to v kartah  ko odpiram velike in male arkane tarota. Nekateri ljudje zmorete preseči ovire in ste dejansko sposobni pogledati vase. Nekateri pa ste preveč morda utrujeni, izžeti v določenih odnosih s partnerjem, sodelavci, sosedi, znanci,bivšimi partnerji?Se jim poskušate izogniti,ker ste jezni nanje?Ali vas spomini nanje razžalostijo,ujezijo in se z njimi nočete pogovarjati? Takšni odnosi vas energijsko izčrpavajo in utesnujejo. Niste vedno vi krivi za vaše neuspehe. Mnogokrat ste le žrtev trenutne situacije ali interesov ljudi, ki vas ne marajo ali jim za vas ni mar. 20 let se že ukvarjam na področju spiritizma. Prizadevam se za vzpostavitev stika z duhovnimi bitji (spiritizem), kot so angeli, umrlimi dušami in s tistimi, za katere verjamem, da so na drugih ravneh in drugih dimenzijah. Stike se vzpostavlja z Ouija tablami, duhovnimi kanali, meditacijo, vizualizacijo. Svetujem vam, da me pokličete  na  090 62 83 ali 041 869 437 in pomagala vam bom.

Kako najti pogum, da bomo to kar smo - četudi nismo prepričani, kdo pravzaprav smo? Ljudje ustvarimo resničnost, zatem pa postanemo žrtve te resničnosti. Po eni strani materialni svet postaja sklop krutih pravil in zakonitosti, medtem ko z druge strani vsi pospešeno iščemo lastni izvor. Čudeži se dogajajo ravno zato, da bi se svet ohranil in niso sami sebi namen. Sprejeti življenje tako kot je, je skrivnost nastanka sveta.

Duhovna terapija človeka zdravi kot celoto in ga napravi imunega za mnoge telesne ali psihične bolezni. Človeku  tudi pomagam najti smisel življenja, dela in tudi trpljenja. Hkrati ga vodim k spoznanju absolutnega duha, ki je Bog.

Sreča

 domuje na edinem možnem prostoru zanjo – v nas samih. Ko jo bomo znali poiskati v sebi, je ne bomo nikoli več izgubili. Postali bomo srečni kar tako. Je na tem svetu možno še kaj več? Če želite svoji sreči zgraditi trajen dom, da bo za vedno ostala z vami, morate slediti naslednjim pravilom: Pomirite se sami s seboj in se osredotočite na iskanje rešitev. Ne verjemite vsemu, kar mislite, in svoj um preusmerite k veselju. Naj vas vodijo ljubezen, hvaležnost in dobrosrčnost. Negujte in okrepite svoje telo in ga poslušajte. Prisluhnite tudi svojemu notranjemu glasu. Sledite trenutnim navdihom. Obkrožite se z ljudmi, ki vas podpirajo.

So stvari, ki jih ne moremo spremeniti, a prav s tem se je včasih tako težko sprijazniti. In so stvari, ki jih spremenimo zlahka, če jih le želimo. Samo notranji mir ter ravnovesje pa nam omogočata, da zmoremo živeti z obojim. Je že tako, da včasih kljub vedenju ki ga imamo, potrebujemo kar nekaj časa, da to udejanimo in čudovite energije narave nam pri tem še kako pomagajo.

 

MOJE SPOSOBNOSTI IN LETA IZKUŠENJ IN UČENJE SKOZI NEŠTETO LITERATURE:

-Astralna projekcija (zapuščanje lastnega telesa in opazovanje sveta z druge točke)
-Izkušnje ljudi,ki so prešli mejo med življenjem in smrtjo
-Medij (oseba,ki je sposobna komunicitati z duhovi
-Reinkarnacija (posmrtna selitev duše v drugo telo)
-Regresije prejšnjih življenj

 

Moje stranke ščitim z visoko mero zaupnosti, zato ni možno objavljati  rezultate pričevanj s polnim imenom.

S spiritualnimi in okultnimi znanostmi se ukvarjam že 15 let. Uspešno odstranjujem škodljive uroke in črno magijo. V bistvu delujem na vseh področjih, kjer negativne sile škodijo človeku, njegovemu življenju in njegovemu psihofizičnemu ravnotežju. Prva stvar, ki jo naredim, je celoten pregled vašega primera. Potrebno se je prepričati, kakšne so možnosti za odpravo morebitnih škodljivih urokov ali črne magije. Po skupnem pogovoru in dogovoru začnem z delovanjem.ogresija prihodnosti (napoved prihodnosti)

 

Ko smo v situaciji, ki je za nas pomembna in se ne moremo odločiti kaj je prav za nas v prihodnosti poiščemo lahko pomoč. Lahko se odločimo za vedeževalca ali  obiščemo več  vedeževalcev, da lahko primerjamo nasvete in odgovore, ki nam jih vedeževalec da. Ko smo neodločni, nam mora nekdo pomagati. Lahko je tudi prijatelj. Pravijo da se dogaja in se bo zgodilo,če se še ni zgodilo in vse je pred nami v naših življenjih in nekje v vesolju. Vizija prihodnosti  pomeni konkretno podobo prihodnosti. Kot  vedeževalka uporabljam  karte za gledanje v prihodnost in se povežem z vesoljem. Lahko se uporabljajo različne karte. Zelo poznane so Tarot karte in Ciganske karte. Za vedeževanje je potrebno poznati še veliko več kot samo simbole in slike na posamezni karti. Pomembne so kombinacije in še marsikaj.
Kaj nas jutri čaka je pomembno in če nas to zanima se lahko odločimo za priznanega in dobrega vedeževalca. Ne bo vam žal.

Imam več kot 20 let izkušenj. Tel.: 090 62 83


 

Jasne misli, pozitivna energija naj vas vodi  na poti iskanja resnice.